Gulvafslibning Vesterbro

VI DÆKKER HELE SJÆLLAND

trustpilot-logo-white

Prisgaranti

Gulvafslibning

Fra 65 kr kvm

Eksklusiv moms

Kampagnepris

Gulvafslibning
& 3 Lak

Fra 125 kr kvm

Eksklusiv moms

Gulvafslibning med Olie

Fra 145 kr kvm

Eksklusiv moms

GULVAFSLIBNING PÅ Vesterbro

Vil du have udført et professionelt stykke arbejde i Vesterbro område, så er vi de rigtige at kontakte.
Vi er dygtige til at udføre det arbejde du ønsker. Er du træt af at kigge på dine gulve og vil du have et pænere look. Så er vi de bedste til at udføre opgaven i Vesterbro og omegn. Vi har erfarne og kompetente gulvslibere lokalt i Vesterbro, som tilbyder tilfredshedsgaranti. GulvKBH er det bedste valg for dig, da vi er bedst i pris samt har stor erfaring inden for dit lokalområde.
GulvKBH har et team som sidder på serviceafdelingen og sørger for at vejlede dig bedst muligt. Vores gulvslibere er udvalgt ud af de bedste og vi sørger for at følge med i processen, så du er tilfreds som kunde i Brønshøj.

logo

VI TILBYDER FØLGENDE BEHANDLINGER

  • Gulvafslibning
  • Gulvafhøvling
  • Gulvlægning
  • Vi giver 2 års tilfredsgaranti
  • Vi har dygtige og kompetente fagfolk
  • Alle typer for behandling

VI GIVER DIG EN GOD OPLEVELSE

Din opgave i Vesterbro betyder rigtig meget for os, og derfor vil gøre vores bedste til at vejlede og give dig den bedste behandlingstype.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi arbejder dagligt for at vejlede dig med en professionel rådgivning til dit næste gulvbehandlingsprojekt. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes på vores telefonnr. i vores åbningstider, ellers kan du altid udfylde vores kontaktformular så vender vi tilbage inden for 3 timer.