Gulvafslibning Glostrup

VI DÆKKER HELE SJÆLLAND

trustpilot-logo-white

Prisgaranti

Gulvafslibning

Fra 65 kr kvm

Eksklusiv moms

Kampagnepris

Gulvafslibning
& 3 Lak

Fra 125 kr kvm

Eksklusiv moms

Gulvafslibning med Olie

Fra 145 kr kvm

Eksklusiv moms

ET FLOTTERE HJEM MED FLOTTE GULVE I GLOSTRUP

Få renoveret dit hjem med en meget billigere løsning, en gulvslibning og en ny behandling kan give dit hjem et helt andet udtryk hvis du er bosat Glostrup. Vi sliber alt eksisterende slitage væk fra din gulve og dernæst giver vi dig en helt ny efterbehandling, ud fra din stil i hjemmet. Du skal blot sende et par billeder til os og derfra kan vi rådgive dig til den bedste behandlingstype i hjemmet.
Vi har været i branchen i mange år og det er meget vigtigt at vælge den helt rigtige gulvfirma til opgaven, vi har tilfredshedsgaranti til vores kunder.
Vores speciale i GulvKBH

  • Kunderådgivning
  • Service
  • Ekspertise
  • De bedste fagfolk
  • Tilfredsgaranti
logo

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Er du bosat i Glostrup eller omegn, kan du kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi er et professionelt gulvfirma som har mange opgaver i løbet af året, men vi har ALTID tid til dig. Vi kan hjælpe dig med kort varsel, da vi har mange dygtige fagfolk ansatte som altid står til rådighed hvis du har brug for vores hjælp.

Vi udfører arbejdet i høj kvalitet, giver 3 års garanti på alle vores behandlingstyper samt professionel rådgivning, så du føler du er blevet hjulpet igennem hele processen.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi arbejder dagligt for at vejlede dig med en professionel rådgivning til dit næste gulvbehandlingsprojekt. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes på vores telefonnr. i vores åbningstider, ellers kan du altid udfylde vores kontaktformular så vender vi tilbage inden for 3 timer.