Gulvafslibning Roskilde

VI DÆKKER HELE SJÆLLAND

trustpilot-logo-white

Prisgaranti

Gulvafslibning

Fra 65 kr kvm

Eksklusiv moms

Kampagnepris

Gulvafslibning
& 3 Lak

Fra 125 kr kvm

Eksklusiv moms

Gulvafslibning med Olie

Fra 145 kr kvm

Eksklusiv moms

SLIDESTÆRKE GULVE I ROSKILDE

Er du træt af at kigge på dit gamle trægulv, er de begyndt at få ridser og ser slidte ud, så kan vi hos GulvKBH hjælpe dig. Vi kan slibe dine gulve, så vi fjerner eksisterende behandling og dernæst ridser og småskrammer i gulvet og dernæst hjælpe dig med den helt rigtige efterbehandling. Vi gør meget for vores kunder så de er tilfredse med både arbejdet og vores service. Vores kunders tilfredshed bliver vægtet højt og derfor giver vi tilfredshedsgaranti på vores arbejde.


Hvis du ønsker nye og friske gulve i Roskilde, skal du blot kontakte os og vi vil vejlede dig igennem hele processen.


Vi har stor kompetence inden for feltet og hvis du er bosat i Roskilde eller omegn, er vi det helt rigtige firma for dig.

GIV OS ET KALD

Du skal blot give os et kald, og så står vi klar til at hjælpe dig. Vores mange års erfaring har vi forudset at gulve er ikke ens, og vores ekspertise kan hjælpe dig med at give det helt rigtige udtryk som du ønsker. Oftest besigtiger vi ikke opgaverne, men et par billeder kan være nok til at gennemskue opgavens omfang og vi har ALTID tid til dig som kunde.

logo

FORNY DINE GULVE OG GIV DIT HJEM ET HELT NYT UDTRYK

Her hos os i GulvKBH vi hjælpe dig som er bosat i Nordsjælland, med nye udtryk på dine gulve. VI har 5+ års erfaring inden for branchen og ekstrem tilfredse kunder. Vi går meget op i at yde en høj kvalitet i vores arbejde og derfor er vi de bedste for dig. Vi giver 3 års garanti på vores arbejde samt tilfredshedsgaranti så du føler dig sikker.


Vi har landsdækkende service og vi er i stand til at hjælpe dig i Nordsjælland. Vi vejleder dig igennem hele processen. Du skal blot kontakte os og vi vil sørge for du får vejledning til den rigtige behandlingstype. Oftest har vi ikke brug for at besigtige opgaven, men kan vurdere standen samt efter behandlingstyper ud fra et par billeder og give dig et tilbud ud fra dette.

VI ER DE BEDSTE

I kan ud fra vores kundeanmeldelser se at vi har tilfredse kunder, og vi er de bedste i dit område (Nordsjælland). Vi har en god pris og et effektivt og fornuftigt team som står klar til at hjælpe dig. Du får et helt uforpligtende tilbud fra os, og professionel rådgivning.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi arbejder dagligt for at vejlede dig med en professionel rådgivning til dit næste gulvbehandlingsprojekt. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes på vores telefonnr. i vores åbningstider, ellers kan du altid udfylde vores kontaktformular så vender vi tilbage inden for 3 timer.