Gulvafslibning Slagelse

VI DÆKKER HELE SJÆLLAND

trustpilot-logo-white

Prisgaranti

Gulvafslibning

Fra 65 kr kvm

Eksklusiv moms

Kampagnepris

Gulvafslibning
& 3 Lak

Fra 125 kr kvm

Eksklusiv moms

Gulvafslibning med Olie

Fra 145 kr kvm

Eksklusiv moms

SKAL VI GIVE DIG ET NYT GULV ELLER VIL DU HAVE DET SLEBET I SLAGELSE

Vil du have et nyt gulv eller have slebet dine gulve i Slagelse så du får et look af et helt nyt gulv. Vi tilbyder dig den bedste gulvafslibning i Slagelse området. Vi har lokale gulvslibere som er de bedste til at give dig den bedste service. Vi tilbyder alle former for behandlinger og vi vil gerne give dig et uforpligtende tilbud til dine gulve. Vi har et team som står klar til at vejlede dig og give dig en rigtig god service.

logo

VI GÅR OP I VORES ANMELDELSER

Du får den bedste behandling du kan forestille dig med vores service og vi sørger for at du i dit område (Slagelse) kan føle dig sikker med os. Vores behandlinger er effektive og hurtige så du ikke skal være ude af din lejlighed/villa for længe. Vi er også meget erfarne inden for erhvervsbygninger og har gode samarbejdspartnere.

MED VORES PRISER

Hos GulvKBH får du høj kvalitet og en rigtig god oplevelse samt utrolig flotte gulve. Hvis du er træt af at kigge på dit trægulv se kedeligt og ridset ud, så det os du skal vælge til at få slebet og få behandlede gulve. Vi tilbyder også 2 komponent behandlinger, som er mere slidstærkt og det giver dig en bedre tilfredsstillelse i fremtiden.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi arbejder dagligt for at vejlede dig med en professionel rådgivning til dit næste gulvbehandlingsprojekt. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes på vores telefonnr. i vores åbningstider, ellers kan du altid udfylde vores kontaktformular så vender vi tilbage inden for 3 timer.