Epoxy gulv

Vi hjælper med at lægge epoxy gulv

trustpilot-300x136

Gulvafslibning

Fra 65 kr kvm

Eksklusiv moms

Gulvafslibning & 3 Lak

Fra 125 kr kvm

Eksklusiv moms

Gulvafslibning med Olie

Fra 145 kr kvm

Eksklusiv moms

Vi hjælper med at lægge epoxy gulv

Kunne du godt tænke dig et både rengøringsvenligt og slidstærkt malet gulv? Så skal du have os til at male det med epoxy. Det er både nemt at holde og har en lang holdbarhedstid.

Epoxygulvet er kendt for sit dybe look og er derfor gået hen og blevet et ret populært gulv at have hos både private og erhverv. Hvis du er blevet inspireret, kan vi hjælpe dig med at male det korrekt, så du får det udseende på gulvet, du går og drømmer om. Det findes i flere forskellige farver og varianter – uanset hvad dine ønsker er, kan vi hjælpe dig med at opfylde dem!

Du kan blandt andet have epoxy gulv følgende steder:
• Kældre og værksteder
• Kontorer og udstillingslokaler
• Toiletter og køkkener
• Industri
• Entreen og stuen

Hvorfor få fagfolk til at lave epoxy gulv?

Du kan sagtens selv lave et epoxy gulv, hvis du har erfaring eller viden inden for det. Men hvis ikke du normalt selv udfører gør det selv-arbejde eller projekter, er det godt givet ud at bruge et professionelt og erfarent firma som os. Det er det, da erfaring og viden om gulvet og måden at male det på, giver det bedste resultat.

Den viden og erfaring har vi. Vi kan derfor garantere, at gulvet bliver lige, som du gerne vil have det. Vi har desuden indgående kendskab til kvaliteter, farvekombinationer og varianter, hvilket sikrer, at du får det bedst mulige resultat. Du skal kigge på gulvet hver dag i mange år fremover. Derfor er det også vigtigt, at det bliver udført ordentligt.

Inkluderet

Prisgaranti

Alle vores løsninger inkluder en prisgaranti som medfølger.

Erfarne

Alle vores håndværkere er danske faglært og har mere end 10 års erfaring.

Ingen skjulte gebyrer

Vores priser er faste, og der vil være ingen skjulte eller pålagte gebyr.

Gratis Tilbud

Vi kommer gratis ud og kigger på opgaven, få et uforpligtende tilbud.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere altid er dækket en forsikring.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti, uanset størrelse.

Hvad koster det at få epoxy gulv?

Det er svært på forhånd at sige, hvad det vil koste dig at få lavet epoxy gulv i din bolig. For det første kommer det an på hvor mange kvadratmeter, det drejer sig om. Dernæst kommer i hvilken kvalitet og hvilken variant, du gerne vil benytte dig af.

Hvis du gerne vil have en nøjagtig pris på, hvad det vil koste at få et nyt gulv med epoxy, er det derfor bedst at henvende dig direkte til os med ovenstående detaljer. Så kan vi bedre vurdere, hvor mange arbejdstimer vi skal lægge i det.

Få et uforpligtende tilbud på epoxy gulv

Er du helt sikker på, at du gerne vil have et epoxy gulv? Og vil du gerne høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig? Så kontakt os gerne allerede i dag. Vores fagfolk elsker at lægge nye gulve og glæder sig allerede til at gøre det hos dig.

Vi sidder derfor klar ved både telefon og mail, som du er velkommen til at kontakte os på allerede i dag. Så giver vi dig hurtigst muligt et både uforpligtende og gratis tilbud på, hvad et epoxy gulv vil koste dig med hjælp fra os.

Vi har efterhånden lagt mange epoxygulve rundt om i de danske hjem – og vi gør det også gerne hjemme hos dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hele sjælland

GulvKBH har sin hovedbase på indre østerbro, men vi har gulv opgaver fordelt på hele sjælland.
Vi tager derfor imod opgaver både tæt og langt fra vores kontor.
Vi står altid klar til at give den bedste pris, vi sætter en ære i at vores kunder tilfredse.
Vi har aldrig skjulte gebyrer, og takster. Prisen er altid bekræftet inden vi starter.
Hos GulvKBH er vores vigtigste formål at udføre gulvarbejde i den bedste kvalitet og laveste priser, så vores kunder får gulve, de bliver glade for i mange år.
Som alle andre gulvfirmaer har vi en minimumspris som er 4500,- inkl. moms

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi arbejder dagligt for at vejlede dig med en professionel rådgivning til dit næste gulvbehandlingsprojekt. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes på vores telefonnr. i vores åbningstider, ellers kan du altid udfylde vores kontaktformular så vender vi tilbage inden for 3 timer.