Gulvafslibning Albertslund

GODT HÅNDVÆRK FRA

trustpilot-logo-white

Prisgaranti

Gulvafslibning

Fra 65 kr kvm

Eksklusiv moms

Kampagnepris

Gulvafslibning
& 3 Lak

Fra 125 kr kvm

Eksklusiv moms

Gulvafslibning med Olie

Fra 145 kr kvm

Eksklusiv moms

GODT HÅNDVÆRK FRA LOKALT GULVFIRMA

Når det kommer til at bevare dit trægulvs skønhed, fortjener det kun den bedste behandling. Over tid vil træet slides, og det kan derfor være en god idé at overveje gulvbehandling for at genskabe det flotte udseende. Uanset om du overvejer at sælge din bolig eller ønsker at skabe et endnu smukkere og mere indbydende hjem for dig og dine gæster, er gulvbehandling et klogt valg. Hvis du har brug for gulvafhøvling eller gulvafslibning i Albertslund, er det bedste valg at vælge GulvKbh, et professionelt gulvfirma. Vi sikrer dig den optimale løsning, der vil bringe glæde og tilfredshed i mange år. Ved at overlade afhøvling eller afslibning af dine trægulve til os, slipper du samtidig for besværet og bekymringerne ved at gøre det selv.
Få et uforpligtende tilbud

logo
logo

PROFESSIONEL GULVSERVICE I ALBERTSLUND

Hos GulvKbh er vi specialister inden for gulvarbejde og benytter kun erfarne og kompetente fagfolk. Vi garanterer et resultat, der vil skabe stor glæde og tilfredshed.
Vi har udført en bred vifte af opgaver for utallige kunder og kan derfor hjælpe dig med forskellige typer af gulvarbejde i Albertslund og omegn:

  • Gulvafhøvling
  • Gulvafslibning
    Ludbehandling
  • Lakbehandling
  • Oliebehandling

Ofte er det en fordel at kombinere flere af disse ydelser for at opnå et flottere og mere holdbart resultat, så du kan nyde dine trægulve endnu længere. Den bedste løsning for dine gulve afhænger af flere faktorer, så det er bedst, hvis vi kan besøge dig og vurdere gulvene sammen. Vi stræber nemlig efter at være det førende gulvfirma i Albertslund ved at levere professionelt gulvarbejde og god service.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi arbejder dagligt for at vejlede dig med en professionel rådgivning til dit næste gulvbehandlingsprojekt. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes på vores telefonnr. i vores åbningstider, ellers kan du altid udfylde vores kontaktformular så vender vi tilbage inden for 3 timer.