Filt og væv

Prisgaranti og Perfektion

trustpilot-logo-white

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 485/time

15:00 - 24:00

kr. 585/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 685/time

15:00 - 24:00

kr. 785/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Professionel opsætning af filt og væv

Tapetsering er en fantastisk måde at bringe nyt liv ind i et rum på. Har du derfor en væg, som du synes, ser lidt kedelig ud, kan tapetsering være det, der gør den helt store forskel. Den helt store fordel ved tapet er netop, at du sagtens kan have en væg til at være helt bar, uden du behøver gøre andet, fordi du kan vælge det med mønstre eller forskellige farver.

Gulv Kbh malerfirma har mange års erfaring med tapetsering samt opsætning af filt og væv og kan derfor hjælpe dig med at forvandle din væg med et godt og flot resultat til følge. Når du vælger at benytte dig af vores service og erfaring, sikrer du dig, at tapetet kommer til at sidde pænt, og at det også bliver siddende de næste mange år frem.

Når vi sætter tapet op for dig, sikrer vi, at det sidder i flotte og ikke mindst pænt afsluttede baner, så det ikke er til at se, at det er tapet, før man går helt tæt på. Det er sådan, godt håndværk skal være, og det er også sådan, det bliver, når du benytter dig af vores professionelle hjælp.

Vi sætter alle typer tapet op

Hos os er der frit valg på alle hylder, når det kommer til, hvilken type tapet, du gerne vil have vores hjælp til at sætte op. Vi sætter både tapeter med mønstre og farver op, ligesom vi også gerne hjælper med fotostater eller ensfarvede tapeter. Vi har mange typer af tapet liggende og hjælper dig ligeledes med at vælge, hvis du også har brug for dette.

Har du et ganske særligt tapet for øje, samarbejder vi med en grossist, som kan hjælpe dig med at finde det, du leder efter.

Vi hjælper dig derfor hele vejen rundt fra valget af tapetet til opsætningen af det.

logo

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

Prisgaranti

Alle vores løsninger inkluder en prisgaranti som medfølger.

Erfarne

Alle vores håndværkere er danske faglært og har mere end 10 års erfaring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gratis ud og kigger på opgaven, få et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti, uanset størrelse.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi arbejder dagligt for at vejlede dig med en professionel rådgivning til dit næste gulvbehandlingsprojekt. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes på vores telefonnr. i vores åbningstider, ellers kan du altid udfylde vores kontaktformular så vender vi tilbage inden for 3 timer.