Gulvafslibning Nørrebro

VI DÆKKER HELE SJÆLLAND

trustpilot-logo-white

Prisgaranti

Gulvafslibning

Fra 65 kr kvm

Eksklusiv moms

Kampagnepris

Gulvafslibning
& 3 Lak

Fra 125 kr kvm

Eksklusiv moms

Gulvafslibning med Olie

Fra 145 kr kvm

Eksklusiv moms

SLIBNING AF DINE GULVE PÅ Nørrebro

Vil du have flottere gulve eller skal du flytte, er du kommet det rigtige sted?

En gulvafslibning kan give dine trægulve en flot og glat overflade igen, og det kan være en god løsning, hvis dine gulve er blevet slidte, ridset eller matte. Når trægulve er blevet brugt i mange år, kan overfladen blive ujævn og få en grålig eller gul farvetone, men en gulvafslibning kan fjerne dette og give gulvet et nyt liv.

Gulvafslibning indebærer fjernelse af det øverste lag af gulvet, som typisk er slidt og ridset. Herefter slibes gulvet jævnt og glat, så det bliver ensartet og får en flot overflade. Efter afslibning kan gulvet behandles med en efterbehandling, såsom lak, olie eller sæbe, for at beskytte gulvet mod skader og slid og for at bevare det smukke udseende.

Fordelene ved gulvafslibning er, at det kan forlænge gulvets levetid, forbedre dets udseende, gøre gulvet mere modstandsdygtigt overfor slid og skader og gøre det nemmere at rengøre og vedligeholde. Så hvis du vil have flottere gulve og bevare dit trægulv i mange år fremover, kan en gulvafslibning være en god investering.

logo

GULVAFSLIBNING PÅ NØRREBRO

Gulvafslibning er en proces, hvor det øverste lag af et trægulv fjernes ved hjælp af en specialmaskine, der kaldes en gulvafsliber. Dette gøres normalt for at fjerne ridser, pletter og andre skader på gulvet og for at give en ny og frisk overflade. Efter en gulvafslibningen kan gulves behandles med

BOSAT I KØBENHAVN N ELLER OMEGN.

Hvis du bor i København N(Nørrebro) og har brug for gulvafslibning, kan du kontakte os, som er specialister i området. Vi kan tilbyde jer forskellige typer af gulvafslibning, herunder parket afslibning, træ gulvafslibning og gulvbehandling.

PRISER PÅ GULVAFSLIBNING

Prisen på gulvafslibning på Nørrebro er samme pris som andre steder i landet, hos os. Prisen variere generelt ud fra gulvets tilstand og størrelse, samt den type gulvafslibning og overfladebehandling, der vælges.
Vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud, via billeder og ca. m2 mål. Vi går meget op i kvalitet samt tilfredse kunder og derfor er din mening også vigtig for os. Vi udfører arbejdet bedst muligt og sørger for du er tilfreds ved endt opgave.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi arbejder dagligt for at vejlede dig med en professionel rådgivning til dit næste gulvbehandlingsprojekt. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes på vores telefonnr. i vores åbningstider, ellers kan du altid udfylde vores kontaktformular så vender vi tilbage inden for 3 timer.