Gulvafslibning Hvidovre

VI DÆKKER HELE SJÆLLAND

trustpilot-logo-white

Prisgaranti

Gulvafslibning

Fra 65 kr kvm

Eksklusiv moms

Kampagnepris

Gulvafslibning
& 3 Lak

Fra 125 kr kvm

Eksklusiv moms

Gulvafslibning med Olie

Fra 145 kr kvm

Eksklusiv moms

VI YDER HØJESTE KVALITET PÅ DINE GULVE I HVIDOVRE

Er du bosat i Hvidovre og ønsker at give dine eksisterede gulve et nyt liv og et frisk udtryk er du kommet det rigtige sted. Med vores ekspertise går du ikke forkert, vi yder professionel hjælp og giver dig en ydelse i allerhøjeste kvalitet. Vi er dygtige og vores fagfolk står altid klar til dig. Du skal blot kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi har været i branchen i mange år og vores professionelle team kan hjælpe dig hvis du er bosat i Hvidovre eller omegn

logo

GULVAFSLIBNING UDFØRT AF DYGTIGE GULVSLIBERE

Har du fernis eller malede gulve kan vi også hjælpe dig, via afhøvling og hvis du blot har eksisterende behandlingstype, så kan vi også hjælpe dig. Vi vejleder dig i at få den helt rigtige behandlingstype på dine gulve så du er tilfreds og glad for resultatet. Vi går meget op i vores kunders tilfredshed. Vi færdiggør arbejdet helhjertet. Vores fagfolk er valgt ud fra de bedste i landet og har været i branchen i mange år. Erfaring er vigtig inden for dette felt, da du skal have den helt rigtige rådgivning til dine gulve. Du skal blot kontakte os og så står vi klar til at hjælpe dig fra start til slut. 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi arbejder dagligt for at vejlede dig med en professionel rådgivning til dit næste gulvbehandlingsprojekt. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes på vores telefonnr. i vores åbningstider, ellers kan du altid udfylde vores kontaktformular så vender vi tilbage inden for 3 timer.